Anuncis en Xarxa

Anuncis en xarxa

Posa-hi el teu anunci

Oferta

Mesura i redueix la teva petjada de carboni amb una ONG sense cost

Unim-nos per lluitar contra la petjada de carboni!

Benvolgut amic,

Estas preocupat pel canvi climàtic i busqus una manera de fer una diferència real?

Uneix-te a nosaltres en la nostra lluita contra la petjada de carboni!


Som l'Associació Petjada de Carboni, una organització sense ànim de lucre dedicada a ajudar Entitas i ONGs a reduir la seva petjada de carboni i protegir el medi ambient. Estem treballant en projectes per ajudar a les entitas a mesurar, reduir , compensar i registrar la seva petjada de carboni i alhora fer activitas com la promoció d'energies renovables, la conservació de boscos, la reducció de residus, etc.


Com a membre de la nostra organització,

  • tindràs l'oportunitat de aprendre sobre el canvi climàtic i

  • sobre com gestionar la petjada de carboni,

  • conèixer iniciatives de compensació i

  • poder gaudir del suport d'altres membres compromesos i

  • contribuir a una causa important.


És el moment d´unir els nostres esforços i fer un canvi real! Uneix-te a nosaltres avui mateix i comencem a treballar junts per protegir el nostre planeta!


Per inscriure's, només heu de fer clic en aquest enllaç i demanar la vostra entrevista de 30 minuts quan us vagi bé o escriure'ns a info@associaciopetjadadecarboni.org


Esperem comptar amb el vostre suport!
Salutacions cordials,
Associació Petjada de Carboni - 696 950 512

 

Anunci insertat el: Divendres 17/03/2023

Oferta

Busquem empreses i/o associacions per col.laborar amb un projecte educatiu europeu Erasmus + de sostenibilitat.

Hola! L'Institut de Secundària Marina a La Llagosta (Barcelona) es troba implementant un projecte Erasmus +: Green Jobs of the Future amb altres països europeus com ara França, Romania, i Turquia durant el cursos escolar 2021-2022 i 2022-2023. Els i les alumnes de l'institut treballaran en tàndem amb altres alumnes europeus per tal de donar a conèixer empreses i associacions del nostre territori que treballin per la sostenibilitat.

Busquem empreses i/o associacions que siguin interessades a participar-hi amb una xerrada a l'institut de la vostra implicació i labor pel medi ambient, i puguin acollir a un grup d'alumnes per fer tallers/observació/visita a la vostra empresa i/o associació durant el curs escolar 2022-2023.

Vols difusió europea de la teva feina/empresa/associació? Estàs interessat a fer xarxa amb centres educatius públics a Catalunya?

Anunci insertat el: Divendres 10/12/2021