Info129

Dimarts, 31 desembre, 2013

Gener 2013:

01 - Voluntariat

AL 2014, SEGUIM TREBALLANT PEL VOLUNTARIAT

Enguany Barcelona ha estat designada Capital Europea del Voluntariat. Del centenar d'entitats i institucions que han donat suport a la candidatura, un bon grapat són membres de la xarxa de signants. Descobriu els projectes que s'estan duent a terme.

02 - Horts

EUGO: LABORATORI D'HORTS URBANS

Sis organitzacions de cinc ciutats europees intercanvien bones pràctiques per innovar en la construcció d'horts urbans en el marc del projecte EUGO. Us convidem a visitar el portal d'aprenentatge virtual que han desenvolupat.

03 - Plabuits

ALGUNS “BUITS” DE LA CIUTAT JA TENEN ÚS

Diverses organitzacions guanyadores del concurs Pla Buits ja estan treballant als espais amb projectes que aborden temes de salut, biodiversitat, lleure i cultura, entre d'altres. Algunes d'aquestes són signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

COMENCEM L'ANY SABENT MÉS DE MEDI AMBIENT

El 2014 s'estrena amb noves fonts d'informació ambiental: la publicació “Dades del Medi Ambient a Catalunya”, un recull de bones pràctiques en compra verda a la CE i el bloc sobre territori i medi ambient de la Fundació Catalunya-La Pedrera.

05 - Ajuts

AJUTS I PREMIS

Us informem de cinc convocatòries vigents: les subvencions per a la realització de projectes, activitats i serveis de l'Ajuntament de Barcelona, el Premi Ramon Margalef d'Ecologia i tres premis d'àmbit europeu.

GRI: DE G3.1 A G4

Voleu fer l'informe de sostenibilitat o de responsabilitat social a la vostra empresa? Lavola ha creat un recurs gràfic amb les principals novetats del G4 per facilitar la transició al nou estàndard proposat pel GRI.

07 - Compensa

COMPENSEU SÒL DES DE 9 EUROS

Per reduir la petjada ecològica de les vostres organitzacions, Acciónatura us proposa compensar la superfície de sòl que ocupeu a través de l'eina on-line Compensanatura. Informeu-vos-en!

08 - Reciclatge

ELS MILLORS DISSENYS PER AL RECICLATGE DE 2013

Fins al 30 de gener podeu visitar l'exposició dels Premis Disseny per al Reciclatge de 2013. Trobareu propostes de Nutcreatives, Tecnologia per a tothom, El Tinter, Tarpuna i Estel Tàpia. Enhorabona!

GREENWEEKEND BARCELONA

Si voleu llançar el vostre projecte o desenvolupar noves línies de negoci, apunteu-vos a aquest taller d'emprenedoria verda el cap de setmana del 14 al 16 de febrer.

A BARCELONA, VOLEM QUALITAT DE L'AIRE!

Esteu al dia sobre l'estat de la qualitat de l'aire a la ciutat? Us presentem un portal web i una aplicació mòbil i us convidem a participar a la campanya “Barcelona vol respirar aire net”.

Pàgines