Info130

Dimarts, 4 febrer, 2014

13 Febrer 2014

01 - Biosphere

BARCELONA REP UN PREMI BIOSPHERE

La gestió de la mobilitat i els plans de turisme als districtes de la ciutat han estat elements clau en l'obtenció d'un dels guardons internacionals més importants sobre turisme responsable.

02 - CursaTransports

DE LES CORTS A LA BARCELONETA. COM ENS MOVEM?

El proper 22 de febrer l'associació PTP us proposa una cursa de transports entre el Centre Cívic Can Deu i La Fàbrica del Sol per comprovar quins mitjans de transport tenen un consum energètic i econòmic més eficient.

03 - CiutatEducadora

UNA CIUTAT EDUCADORA ÉS UNA CIUTAT QUE INCLOU

Ja estan obertes les inscripcions al XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores, que se celebrarà al mes de novembre a Barcelona. Fins al 30 de març podeu presentar les vostres experiències.

JA US HEU APUNTAT AL XARXING?

El proper 7 de març el Born Centre Cultural acollirà el primer gran networking dels signants. Aprofiteu l'ocasió per conèixer i col·laborar amb altres organitzacions de la xarxa. Reserveu la vostra plaça!

05 - SDEA

NOVES PUBLICACIONS A L'SDEA

Com fer un bon compost, criteris i productes per a la compra verda i eficiència energètica en rehabilitació d'edificis són novetats d'aquest mes al Servei de Documentació d'Educació Ambiental.

06 - SIGNANTS

NOUS SIGNANTS

La Fundació ARED, Salta Empresa d'Inserció, La Mecànica, ETHNIC Associació de Turisme Sostenible i Gestor Energètic Integral han signat el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.