Info131

Dimarts, 4 febrer, 2014

27 Febrer 2014

01 - Superilles

BARRIS A VELOCITAT HUMANA: IMPULS A LES SUPERILLES

Enguany s'endegaran proves pilot de noves superilles a diferents barris de Barcelona. Us animem a implicar-vos com a organitzacions signants del Compromís en aquest projecte emblemàtic per a la ciutat.

02 - Finançament

LA CAPTACIÓ DE FONS: REINVENTEM-NOS!

Us recomanem la guia d'eines per cercar finançament privat del Centre de Recursos per a Associacions Juvenils i altres recursos sobre la captació de fons que ha recopilat Xarxanet.org.

AJUTS I PREMIS

El FAD, l'Institut Cerdà i el Clúster d'Eficiència Energètica de Catalunya tenen convocatòries de premis obertes. Informeu-vos de les condicions i terminis de presentació.

PROU MALBARATAR ALIMENTS

El passat 20 de febrer es va presentar el manifest de la Plataforma Aprofitem els Aliments, al qual ja s'han adherit prop d'una trentena d'entitats, institucions i persones a títol individual. Sumeu-vos-hi!

accions i projectes DELS SIGNANTS

Vanapedal, Ecoserveis i l'escola La Pau estan portant a terme diversos projectes en el marc del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. I vosaltres? Expliqueu les vostres iniciatives.

06 - Col·laboracions

COL·LABORACIONS EN XARXA

Connecthort, el Centre d'Ecologia i Projectes Alternatius i Ecoemprenedors.cat us proposen projectes de col·laboració que us poden interessar.

NOUS PLANS D'ACCIÓ

La Fundació ARED, Salta Empresa d'Inserció, el Centre Cívic Can Castelló, l'Associació Ethnic, La Mecànica i la Gerència de Prevenció, Seguretat i Mobilitat han dissenyat els seus plans d'acció.