Info132

Dimarts, 4 febrer, 2014

13 Març 2014

01 - Superilles

SUPERILLES: UNA ESTRATÈGIA PER REGENERAR BARCELONA

El 25 de març tindrà lloc una taula rodona amb Salvador Rueda, director de BCNecologia, i Francesc Magrinyà, professor d'urbanisme de la UPC i membre de Recreant Cruïlles. Reserveu plaça!

02 - Balançsocial

L'ECONOMIA SOLIDÀRIA ENSENYA EL COR

Fins l'1 de juny podeu participar a la campanya de Balanç Social 2013 de la Xarxa d'Economia Solidària, que us permetrà avaluar les aportacions socials i ambientals de la vostra entitat o empresa.

03 - AMB

SOSTENIBILITAT EN L'ÀMBIT METROPOLITÀ

Territori, biodiversitat, energia, canvi climàtic, mobilitat, producció i consum, salut ambiental i educació per a la sostenibilitat són els àmbits que treballa el Pla de Sostenibilitat Ambiental de l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb horitzó 2020.

04 - Enquesta

QUÈ FAN ELS BARCELONINS PEL MEDI AMBIENT?

Us convidem a conèixer l'Enquesta d'Hàbits i Valors sobre el Medi Ambient i la Sostenibilitat, que ofereix una fotografia actualitzada dels valors i les actituds de la ciutadania de Barcelona.

05 - Xarxing

TOT SOBRE EL NETWORKING DELS SIGNANTS

Més de 100 representants de 77 organitzacions es van trobar al Fem Xarxing el passat 7 de març. Durant la jornada es van generar diversos espais de col·laboració, posant èmfasi en la creativitat.

06 - SDEA

EINES PER PREVENIR EL MALBARATAMENT ALIMENTARI

L'SDEA us presenta algunes publicacions i recursos per tractar la temàtica del malbaratament alimentari a les vostres organitzacions, coincidint amb la recent aprovació del manifest "Prou malbaratar aliments".

07 - Noussignants

nous signants A LA XARXA

L'Escola-Viver Castell de Sant Foix, ifeelmaps,Leitat imonSOStenible han signat el Compromís. Gurmet.cat ha renovat la seva d'adhesió.