Info133

Dimarts, 4 febrer, 2014

27 Març 2014

01 - superilles

ARRENCA EL PROGRAMA SUPERILLES A LES CORTS

El 25 de març va tenir lloc la taula rodona "Superilles: una estratègia per regenerar Barcelona". Us expliquem tots els detalls de l'acte i us convidem al taller participatiu del proper 9 d'abril.

NECESSITATS DELS SIGNANTS:

OFERTES I DEMANDES DELS SIGNANTS

A la primera jornada Fem Xarxing es van exposar necessitats i ofertes de les organitzacions, tant pel que fa recursos personals com materials. Consulteu-les i feu-nos-en saber les vostres.

NOVES WEB EN MARXA

L'Ateneu de Fabricació de les Corts i les entitats del tercer sector ambiental de Catalunya estrenen els seus portals web. Hi trobareu l'agenda d'activitats, projectes, eines i documentació que us pot interessar.

AJUTS I PREMIS

Us informem de dues convocatòries de premis i dos ajuts per a la realització de projectes.  Consulteu les bases i animeu-vos a presentar les vostres iniciatives!

05 - projectes

 IMPLIQUEU-VOS EN ELS PROJECTES DELS SIGNANTS

Park(ing) Day, Dinar de Sobrats, Tàndem, Ficma, Global Eco Forum, CompensaNatura i la Setmana del Voluntariat Ambiental són projectes en què podeu participar de forma activa. Continueu fent Xarxing!

06 - col·laboracions

 COL·LABORACIONS EN XARXA

Lavola i el Gremi d'Hotels de Barcelona estan col·laborant en temes d'energia. Acciónatura i Sharemylane han encetat un projecte de reforestació. Nusos i l'Apòstrof presenten “Cases amb energia”. I vosaltres, quines connexions teniu?

NOUS PLANS D'ACCIÓ

L'Espai Jove La Fontana ha fet públiques 13 accions quotidianes per a la millora de la sostenibilitat del centre ens els propers 4 anys. La feina ha estat fruit d'un procés d'implicació de tota la comunitat. Enhorabona!