Info134

Dimarts, 4 febrer, 2014

01 - Soroll

TENIU IDEES PER REDUIR EL SOROLL NOCTURN?

Des de l'àmbit de Coinnovació de Govern Obert de Barcelona es recullen idees per reduir el soroll nocturn a les places i carrers. Participeu-hi!

02 - Superilles

VEÏNS, ENTITATS I ADMINISTRACIÓ DEBATEN SOBRE LES SUPERILLES

Ahir es va celebrar el primer taller participatiu al voltant de les superilles pilot de les Corts. Per altra banda, ja podeu consultar la vídeo-entrevista a Salvador Rueda i Francesc Magrinyà.

03 - FiraTerra

FIRA PER LA TERRA

El cap de setmana del 26 i 27 d'abril teniu una cita a La Fira per la Terra, que torna a celebrar-se al Parc de la Ciutadella i al Passeig Lluís Companys.  Consulteu el cartell i el programa d'activitats.

NOVETATS DEL SERVEI DE DOCUMENTACIÓ D'EDUCACIÓ AMBIENTAL

Smart city, canvi climàtic, autosuficiència energètica i observació d'ocells silvestres són alguns dels temes que s'han incorporat al catàleg de l'SDEA durant el mes de març.

L'ÈXIT DEL CONSUM COL·LABORATIU

Per què comprar si podem compartir? El proper 30 de maig us convidem a un Esmorzar d'Acció 21 que girarà entorn d'experiències exitoses sobre consum col·laboratiu. No us ho perdeu!

ESTRENEM CATÀLEG DE RECURSOS!

Exposicions, tallers, formació, serveis, assessorament... Si oferiu recursos per a la resta dels signants, introduïu-los al catàleg on-line. Feu-li una ullada, segur que trobeu el que necessiteu!

NOUS SIGNANTS

Quatre empreses, dues associacions i una cooperativa s'han adherit a la xarxa de signants i 3 organitzacions més han renovat el seu compromís. Els voleu conèixer?