Info135

Dimarts, 4 febrer, 2014

01 - Mapa

CONSTRUIM EL MAPA Barcelona + Sostenible

Entitats i administració estan col·laborant per realitzar una eina d'informació, gestió i dinamització comunitària: el mapa Barcelona + Sostenible. Més de 100 icones diferents permetran ubicar, descriure i cercar iniciatives de tot tipus.

02 - Biocultura

20A EDICIÓ DE BIOCULTURA A BARCELONA

Del 8 a l'11 de maig torna la Fira Biocultura al Palau Sant Jordi. L'associació Vida Sana disposa d'entrades gratuïtes per als signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. Demaneu la vostra entrada!

03 - Ajuts

AJUTS I PREMIS

Continua vigent la convocatòria del Premi Institut Cerdà. També ho estan els ajuts de Cajamar per a països en vies de desenvolupament i la convocatòria d'Ecotedències sobre ecosistemes naturals i biodiversitat.

04 - Jussana

ACTES + SOSTENIBLES A TORRE JUSSANA

Què cal tenir en compte a l'hora d'organitzar un esdeveniment? Us recomanem aquest curs adreçat a associacions en què assolireu els coneixements per fer actes exitosos i amb criteris de sostenibilitat.

05 - DMMA

PREPAREM EL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT!

Com cada any, la xarxa de signants celebra l'efemèride internacional del 5 de juny: el Dia Mundial del Medi Ambient. Coneixeu el lema d'enguany i expliqueu-nos quines accions esteu preparant.

06 - Festacomerç

DESMARCA'T! HI HA ALTERNATIVES

El 10 de maig se celebra la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica. SETEM, Alternativa 3, la Xarxa de Consum Solidari i la Xarxa d'Economia Solidària són alguns dels signants involucrats.

07 - Setmanavoluntariat

EL VOLUNTARIAT AMBIENTAL REPRÈN PROTAGONISME

Del 31 de maig al 8 de juny, la XVAC donarà ressò a les activitats que organitzeu amb voluntaris de les vostres empreses, entitats o grups organitzats. Entre tots podem repetir l'èxit de la primera Setmana del Voluntariat Ambiental.

08 - Plans

NOUS PLANS

L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha activat el seu Pla de Sostenibilitat amb horitzó 2020 que inclou mesures sobre protecció del medi ambient, salut i biodiversitat. La Fundació Formació i Treball també ha fet públiques les seves accions al voltant de la inserció sociolaboral.