Info136

Dimarts, 4 febrer, 2014

BIOBLITZBCN

Els propers 30 i 31 de maig, el parc del Laberint d'Horta allotjarà una nova edició d'aquesta trobada naturalística que vol identificar la diversitat existent en els espais verds de la ciutat.

02 - Parkingday

SUMEU-VOS AL PARK(ING) DAY

L'associació Espai Ambiental us convida a participar en la preparació del Park(ing) Day, una iniciativa de transformació temporal de l'espai públic. Us esperen el proper 16 de maig a les 17 h al Centre Cívic Parc-Sandaru.

03 - Cleanup

LET'S CLEAN UP EUROPE!

Administracions, empreses, associacions, escoles, universitats... qualsevol organització pot participar dissabte 10 de maig a les operacions de neteja d'espais naturals que tenen lloc en el marc de l'European Clean up Day. Informeu-vos de les convocatòries al vostre territori.

04 - DMMA

VOLUNTARIS PEL MEDI AMBIENT

Del 31 de maig al 9 de juny els signants de la xarxa celebrarem el Dia Mundial del Medi Ambient. Enguany el voluntariat ambiental tindrà un protagonisme especial, coincidint amb el nomenament de Barcelona com a capital europea del voluntariat.

05 - Esmorzar

ESMORZAR COL·LABORANT ÉS MOLT MILLOR

Us recordem que divendres 30 de maig tindrà lloc un Esmorzar d'Acció 21 en què es presentaran tres experiències de consum col·laboratiu. Intercanviarem idees sobre l'èxit de pensar en clau d'usuari en lloc de propietari.

HO TROBAREU A L'SDEA

Aquest mes destaquem la guia “Fem camí” de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya i altres publicacions sobre voluntariat.

NOUS SIGNANTS I RENOVACIONS DEL COMPROMÍS

Inserció social, recerca, consum, turisme, esport i cultura són alguns dels àmbits de treball de les dinou organitzacions que renoven o s'incorporen a la xarxa de signants.