05 - Esmorzar

Butlletí: 

ESMORZAR COL·LABORANT ÉS MOLT MILLOR

Us recordem que divendres 30 de maig tindrà lloc un Esmorzar d'Acció 21 en què es presentaran tres experiències de consum col·laboratiu. Intercanviarem idees sobre l'èxit de pensar en clau d'usuari en lloc de propietari.

Info134 05 destacat consum2No us perdeu l'Esmorzar sobre consum col·laboratiu del proper divendres 30 de maig a les 9.30 h a l'espai del Grup ECOS (c. Casp, 43).

Comptarem amb la participació d'Albert Cañigueral de Ouishare, que explicarà el marc general sobre el consum col·laboratiu i repassarà les iniciatives més destacades. A continuació, l'Elisabet Miralles d'ECOS Grup Cooperatiu compartirà la seva experiència pel que fa el coworking i el treball col·laboratiu. Finalment, l'Andreu Camprubí de la cooperativa El Risell ens mostrarà una eina per intercanviar objectes i estris que puguem necessitar a través de l'app mòbil Lend me it!

El Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat recull aquest concepte a l'objectiu 5 Ús racional dels recursos: de la societat del consum al consum responsable.

Info136 05 esmorzar intern2Programa de la jornada

9.30 h Benvinguda i presentacions

9.45 h Intervencions: Albert Cañigueral (Ouishare), Elisabet Miralles (ECOS Grup Cooperatiu) i Andreu Camprubí (Cooperativa El Risell)


10.30 h Torn obert de paraula


Info136 05 esmorzar intern11.30 h Visita al FabCafe de l'espai Makers of Barcelona (MOB).

Accediu al formulari d'Inscripcions

{youtube}wcFgaYku_n8{/youtube}