Info137

Dimarts, 4 febrer, 2014

LA MÚSICA MÉS SOSTENIBLE


Anar a un festival de música sostenible, conscient i solidari ara és possible. Bona Nit Barcelona i Jiwapop inauguren la temporada d'estiu amb concerts, exposicions, conferències i gastronomia des de l'òptica de la sostenibilitat.

6 REPTES DE LA CIUTAT CERQUEN SOLUCIÓ

El BCN|Open Challenge és el compromís de l'Ajuntament de Barcelona i Citymart per contractar empreses i emprenedors que aportin una solució innovadora a sis reptes per transformar l'espai públic i els serveis de la ciutat.

AJUTS I PREMIS

Un premi sobre civisme, un concurs fotogràfic de patrimoni natural i dues subvencions per a la dotació d'equipament tècnic i l'ordenació ambiental de la il·luminació exterior són les propostes d'aquest mes.

APLEC D'AGRICULTURA URBANA

Aquesta tardor tindrà lloc a Barcelona una trobada d'intercanvi d'experiències en l'àmbit de l'horticultura urbana. Si voleu implicar-vos en l'organització, el 29 de maig es farà una reunió informativa.

S'APROPA EL DIA MUNDIAL MEDI AMBIENT

Us convidem a veure i difondre a través dels vostres canals l'espot i el cartell del Dia Mundial del Medi Ambient a Barcelona. Recordeu que disposeu d'una web específica per fer públiques les activitats que organitzeu del 31 de maig al 9 de juny.

L'ACTUALITAT DELS SIGNANTS

Projectes d'educació, publicacions en col·laboració, ofertes i descomptes, aplicacions mòbils... Les iniciatives dels signants cada cop són més diverses. Coneixeu-les i expliqueu les vostres!

ELS SIGNANTS ACTUEN PER LA SOSTENIBILITAT

Coneixeu les accions per la sostenibilitat del Casal de Barri Congrés - Indians, el Centre Cívic Navas, El Globus Vermell i l'Institut Català d'Ornitologia.