Info138

Dimarts, 4 febrer, 2014

05 Juny 2014

01 - DMMA

LA XARXA DE SIGNANTS AMB EL MEDI AMBIENT

Avui 5 de juny és el Dia Mundial Del Medi Ambient, però fins al 9 de juny podeu participar i difondre activitats a través del web específic per als signants del Compromís.

02 - Mapa

ES PRESENTA EL MAPA BARCELONA + SOSTENIBLE

Dimecres 18 de juny, a les 9.30 h, es presentarà al Centre Cultural Casa Orlandai un mapa innovador en què podreu situar i trobar indrets, serveis i iniciatives per fer una Barcelona més sostenible. Reserveu-vos la data!

03 - Energia

SETMANA EUROPEA DE L'ENERGIA SOSTENIBLE

Del 23 al 27 de juny, entitats, empreses, administracions i ciutadans de tota Europa treballen conjuntament en la millora de la gestió energètica i el canvi d'hàbits en el consum d'energia.

05 - SDEA

L'ECONOMIA COMPARTIDA A L'SDEA

El Servei de Documentació d'Educació Ambiental us recomana algunes publicacions sobre economia compartida, bé comú i consum col·laboratiu.

06 - A21E

SE CELEBREN ELS ACTES DE CLOENDA DE L'AGENDA 21 ESCOLAR

El 3 de juny els centres de secundària van trobar-se per compartir experiències transformadores desenvolupades durant el curs. L'11 de juny serà el torn de primària, també amb intercanvi d'experiències i activitats festives.

07 - Noussignants

NOUS SIGNANTS I RENOVACIONS DEL COMPROMÍS

Baker & McKenzie és el primer despatx d'advocats en adherir-se al Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. La consultora Eco Intelligent Growth també s'ha sumat a la xarxa de signants i tres organitzacions més hi han renovat la seva pertinença.