03 - Energia

Butlletí: 

SETMANA EUROPEA DE L'ENERGIA SOSTENIBLE

Del 23 al 27 de juny, entitats, empreses, administracions i ciutadans de tota Europa treballen conjuntament en la millora de la gestió energètica i el canvi d'hàbits en el consum d'energia.

La Setmana de l'Energia és una campanya realitzada conjuntament i amb la col·laboració de diferents empreses i entitats, que té per objectiu conscienciar la ciutadania en millorar la gestió energètica i afavorir el canvi d'hàbits en el consum energètic.

De 23 al 27 de juny, en el marc de la Setmana de l'Energia Sostenible Europea, a Catalunya es proposen un seguit d'activitats adreçades a la ciutadania, al més petits i als professionals. Podeu consultar les diverses activitats i els materials de comunicació a la web oficial de la Setmana.


La Fàbrica del Sol també se suma a aquesta iniciativa amb un seguit d'activitats dedicades a l'eficiència energètica, les energies renovables i difondre les millors pràctiques i idees per encaminar-nos cap a una nova cultura de l'energia. Properament us informarem de tots els detalls!


Info 138 03 destacat Energia              Info 138 03 intern Energia3            Info 138 03 intern Energia2