07 - Noussignants

Butlletí: 

NOUS SIGNANTS I RENOVACIONS DEL COMPROMÍS

Baker & McKenzie és el primer despatx d'advocats en adherir-se al Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. La consultora Eco Intelligent Growth també s'ha sumat a la xarxa de signants i tres organitzacions més hi han renovat la seva pertinença.

Baker & McKenzie és un despatx internacional d'advocats amb seu a Barcelona. El seu interès per l'ambientalització de l'oficina, la responsabilitat social i el voluntariat corporatius, entre d'altres, ha portat a aquesta firma a signar el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat de Barcelona.

 Info138 07 internBaker

Recentment s'ha adherit a la xarxa de signants Eco Intelligent Growth, una consultoria que aposta per un canvi del model económic, social i ambiental a través de l'aposta per l'economia circular, basant-se en els principis del Cradle to Cradle®.

 Info138 07 eig

També han renovat la seva adhesió:

Info138 07 internTranscalitFederació Catalana de Transports de Barcelona

Fundació que té l'objecte de fomentar la qualitat dels serveis públics de transport de mercaderies per carretera.

Info138 07 internAcca- Associació Catalana de Ciències Ambientals

Entitat constituïda per professionals i estudiants de l'àmbit del medi ambient amb vocació de potenciar la integració del debat ambiental en la recerca, la docència, el món professional i el conjunt de la societat en general.

- Camí Amic

Projecte comunitari d'educació en valors cívics i ambientals a l'Esquerra de l'Eixample i Sant Antoni, nascut l'any 2000 amb la voluntat que el carrer i el barri esdevinguin espais de relació, de col·laboració, de solidaritat i de respecte.

Info138 07 internCamiamic