Info139

Dimarts, 4 febrer, 2014

19 Juny 2014

VIVIU DE PROP EL MAPA B+S

El dimecres 18 de juny es va presentar el mapa Barcelona + Sostenible. La web és activa; ja podeu navegar-hi i explorar els recursos que ofereix.

CONSELL CIUTADÀ PER LA SOSTENIBILITAT: CONEIXEU-LO PER PARTICIPAR-HI

Els dies 1 i 3 de juliol esteu convidats a les sessions informatives sobre el Consell Ciutadà per la Sostenibilitat, l'òrgan municipal que representarà la xarxa de signants del Compromís.

TRES PREMIS PER COMENÇAR L'ESTIU

Comerç, disseny i hoteleria són temàtiques que opten a ser premiades per la seva aposta per la sostenibilitat. Consulteu les bases i escolliu el premi que més s'adapti a la vostra realitat!

04 - RSE

LA RSC PREN EL PROTAGONISME

Del 7 al 12 de juliol torna la Setmana de la Responsabilitat Social de Catalunya. La cinquena edició d'aquest punt de trobada per a empreses i entitats ve carregada de propostes interessants. Consulteu el programa!

05 - Esmorzar

EL CONSUM COL·LABORATIU A DEBAT

Una trentena de signants es van trobar el passat 30 de maig per intercanviar experiències sobre consum col·laboratiu i economia compartida. Consulteu l'informe de la sessió i les experiències presentades.

06 - Avaluacio

ELS SIGNANTS OPINEN

Quines temàtiques voleu treballar els signants en els propers anys? Quines activitats us semblen més interessants? Us fem un retorn de l'avaluació de la Secretaria de l'Agenda 21 durant el 2013.