Info142

Dimarts, 8 juliol, 2014

5 Setembre 2014

01 - Novaimatge

DE L'AGENDA 21 A BARCELONA + SOSTENIBLE

Us presentem la nova imatge de la xarxa de signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. També hi ha canvis a la web, al correu electrònic i a la newsletter. Comencem el curs amb novetats!

02 - Superilles

SEGUEIX LA PARTICIPACIÓ A LES SUPERILLES

El 29 de setembre, coincidint amb la Festa Major del barri, es farà el primer taller participatiu sobre superilles a l'Esquerra de l'Eixample. Durant la tardor també tindran lloc nous tallers a Sant Martí, Sants-Montjuïc i les Corts.

03 - Cursos

CURSOS PER COMENÇAR LA TARDOR

Horticultura i ecologia, eficiència energètica, bricolatge, fusteria i ambientalització de les organitzacions. Escolliu en què us voleu formar o especialitzar i comenceu el setembre amb algun dels cursos que us presentem.

04 - Ajuts

AJUTS I PREMIS

Comencem el mes de setembre amb un gran nombre de convocatòries d'ajuts, subvencions i premis. Reviseu les temàtiques, els terminis de presentació i... mans a l'obra!

05 - ParkingDay

UNA VINTENA DE SIGNANTS AL PARK(ING) DAY

S'apropa la data del Park(ing) Day, l'esdeveniment que s'organitza en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i que proposa un nou ús de l'espai públic. Consulteu el mapa d'ubicacions i feu-ne el seguiment el proper 19 de setembre.

06 - Aplec

ES PRESENTA L'APLEC D'AGRICULTURA URBANA

El dijous 4 de setembre es va presentar l'Aplec d'Agricultura Urbana, que tindrà lloc a Barcelona els dies 10, 11 i 12 d'octubre. L'objectiu és posar en valor els avantatges de l'agricultura urbana, així com la necessitat de normalitzar-­la per al bé comú de la societat.

07 - Civiclub

EL CLUB DE LES PERSONES CÍVIQUES

Demanar la motxilla de l'electricitat a règim o portar llibres per fer bookcrossing a La Fàbrica del Sol són accions amb què podeu guanyar Civis. Descobriu més iniciatives que el Civiclub també premia!

08 - Signants

NOUS SIGNANTS I RENOVACIONS DEL COMPROMÍS

Sis organitzacions s'han incorporat a la xarxa Barcelona + Sostenible i dues més han renovat la seva adhesió.