Info143

Dilluns, 4 agost, 2014

18 Setembre 2014

01 - Escoles

LES ESCOLES DONEN LA BENVINGUDA AL CURS

Els centres del programa Barcelona Escoles + Sostenibles celebren l'inici de curs el proper 21 d'octubre al Saló de Cent de l'Ajuntament. A l'acte de signatura participaran escoles que s'incorporen per primer any i les que passen a dur a terme un projecte triennal.

Cursa de Transports

"FEM EL CARRER MÉS NOSTRE"

Del 22 al 29 de setembre té lloc la Setmana de la Mobilitat Sostenible amb un lema que reivindica un altre ús del carrer. El Park(ing) Day, la Cursa de Transports i la campanya del Civiclub són algunes iniciatives dels signants.

03 - XES

Aventura de cap de setmana o projecte de vIda?

Els propers 24, 25 i 26 d'octubre, la Fabra i Coats allotjarà la III Fira de l'Economia Solidària. Aprofiteu aquesta nova oportunitat per donar la volta a l'economia convencional i apostar per un model més responsable.

04 - Marketplace

MARKETPLACE: ANEU AL BORN I CANVIEU EL MÓN

Entitats de voluntariat, empreses, centres especials de treball i mitjans de comunicació, entre d'altres, es reuniran el proper 20 d'octubre al Born Centre Cultural per participar a la segona edició del Marketplace. No us ho perdeu!

05 - SDEA

LA MOBILITAT SOSTENIBLE A L'SDEA

El Servei de Documentació d'Educació Ambiental us recomana algunes lectures i recursos educatius sobre mobilitat. Gaudiu d'aquest aparador virtual de recursos!

06 - Dialegs

TORNEN ELS DIÀLEGS AMBIENTALS

És sostenible la nostra alimentació? Del 28 d'octubre al 25 de novembre tindran lloc les sisenes jornades d'anàlisi i debat, que en aquesta edició tractaran sobre la producció, distribució i consum dels aliments.

07 - NousSignants

NOUS SIGNANTS A LA XARXA

Airbnb i Monitaula són dues empreses que s'han incorporat recentment a la xarxa de signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. Benvinguts al programa Entitats i Empreses + Sostenibles!