Info144

Dilluns, 4 agost, 2014

2 Octubre 2014

01 - XarxingConsell

FEM XARXING, FEM CONSELL

Reserveu-vos la tarda del 4 de novembre! La Casa Convalescència allotjarà una trobada de signants per potenciar el networking, especialment per sectors. S'identificaran línies de treball prioritàries a abordar al futur Consell Ciutadà per la Sostenibilitat.

02 - Superilles

SEGUEIX LA PARTICIPACIÓ A LES SUPERILLES

El passat 29 de setembre, prop de 90 persones van participar al primer taller del programa Superilles a l'Esquerra de l'Eixample, en què es va consensuar intervenir als dos àmbits proposats: al voltant del parc de Joan Miró i de l'Escola Industrial.

03 - Llaurant

LLAURANT BARCELONA

La crisi de la pagesia, la prevenció del malbaratament alimentari, la salut... continuen omplint la programació d'activitats de les entitats de la ciutat. Els dies 3 i 4 d'octubre no us perdeu les jornades sobre comercialització alimentària a Barcelona.

04 - Activitats

ACTIVITATS DE TARDOR PER A TOTHOM

Els equipaments d'educació ambiental i de recursos per a les associacions de Barcelona ofereixen la seva programació per als mesos de tardor. Consulteu les activitats i formeu-vos en eficiència energètica, agricultura urbana o comunicació, entre molts d'altres!

05 - Activa't

ACTIVA'T AMB NOVA

Apreneu a crear i gestionar projectes de transformació social i cercar finançament per dur-los a terme. Les inscripcions del programa Activa't per a joves s'han ampliat fins al proper 13 d'octubre.

06 - Signants

NOUS SIGNANTS A LA XARXA

La Fundació Social del Raval s'ha adherit a la xarxa de signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.