Info145

Dilluns, 4 agost, 2014

16 Octubre 2014

01 - Xarxing

LES OPORTUNITATS DEL CONSELL CIUTADÀ PER LA SOSTENIBILITAT

Prop de 50 signants ja s'han inscrit al “Fem Xarxing, Fem Consell” del 4 de novembre. Empreses, associacions, universitats, col·legis professionals, sindicats i administracions identificaran les prioritats dels seus sectors per treballar al futur Consell Ciutadà per la Sostenibilitat.

DEL BIT A L'ÀTOM

El divendres 31 d'octubre, us convidem a conèixer l'Ateneu de Fabricació de Les Corts, un equipament on tota la comunitat, des d'infants i joves fins a empreses i organitzacions, converteixen idees en realitat. Inscripcions obertes.

03 - Ajuts

AJUTS I PREMIS

El proper 31 d'octubre finalitza el període per presentar candidatures a dues convocatòries: el Premi Barcelona Empresa Innovadora en Conciliació i Temps i el Premi del Consell Municipal d'Immigració de Barcelona. Un animem a presentar-vos-hi!

COMPLETEU EL MAPA B+S!

Ja heu actualitzat el vostre perfil al Mapa B+S? Podeu pujar-hi imatges, relats i proposar punts d'iniciatives sostenibles. Una icona identifica totes les entitats i empreses membres de Barcelona + Sostenible.

05 - SDEA

NOVETATS SDEA

El 16 d'octubre és el Dia Mundial de l'Alimentació i el 2014 l'Any Internacional de l'Agricultura Familiar. El Servei de Documentació d'Educació Ambiental us proposa lectures i recursos al voltant d'aquestes temàtiques.

06 - Accions

ACCIONS DELS SIGNANTS

Els signants del Compromís no s'aturen. Gràfiques Ortells, Ingeniería Social, Yök Casa + Cultura, entre d'altres, ens expliquen els seus projectes en l'àmbit de la prevenció de residus i l'educació ambiental, la igualtat i el turisme responsable.

07 - Signants

NOUS SIGNANTS

L'Associació per al Foment de l'I+D+I en Hosteleria i el Consell de la Joventut d'Horta-Guinardó s'han incorporat a la xarxa Barcelona + Sostenible.