Info146

Dilluns, 4 agost, 2014

30 Octubre 2014

01 - Xarxing

ENCARA NO US HEU APUNTAT AL XARXING?

Pertanyeu al sector empresarial o associatiu? Sou una universitat o un col·legi professional? El proper 4 de novembre teniu l'oportunitat de fer “xarxing” amb organitzacions del vostre sector i treballar de cara al nou Consell Ciutadà per la Sostenibilitat.

02 - Superilles

LES CORTS I L'EIXAMPLE AMB LES SUPERILLES

Nous tallers de participació del programa Superilles. L'11 de novembre a Les Corts es concretaran les propostes d'accions a curt termini, i el 17 de novembre a l'Eixample es compartiran idees sobre el que és una superilla i el futur del projecte al barri.

03 - GEF

TORNA EL GLOBAL ECO FORUM

La Casa Llotja de Mar acollirà el proper divendres 28 de novembre la setena edició del Global Eco Forum, emmarcat en la Setmana Mediterrània dels Líders Econòmics. Enguany la inscripció és gratuïta. No us ho perdeu!

04 - Ajutsipremis

TIC I SOLIDARITAT TENEN RECOMPENSA

Necessiteu finançament per invertir en tecnologies de la informació i la comunicació? La vostra organització treballa en la defensa i promoció dels drets humans? Us presentem unes subvencions i un premi que us poden interessar

05 - Botiga

RENÉ + QUE ELECTRODOMÈSTICS I "BONA NIT BARCELONA" REBEN PREMIS

L'aposta per la sostenibilitat que han realitzat la botiga René + que Electrodomèstics i el festival "Bona Nit Barcelona" ha estat reconeguda amb dos guardons. Moltes felicitats!

06 - FICMA

FICMA 2014: FEEL IT!

Del 6 al 13 de novembre, torna el Festival de Cinema de Medi Ambient amb més de 80 pel·lícules i documentals que trobareu als cinemes Girona i a altres equipaments de la ciutat. Consulteu la programació!

07 - Voluntariat

COM PODEM FER VOLUNTARIAT AMBIENTAL?

La Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya ha posat en marxa un portal perquè les entitats realitzin les seves crides i perquè empreses o persones trobin amb qui fer voluntariat ambiental.

NOUS MEMBRES A LA XARXA B+S

L'associació Natur Catalunya s'ha adherit a la xarxa de signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.