06 - FICMA

Butlletí: 

FICMA 2014: FEEL IT!

Del 6 al 13 de novembre, torna el Festival de Cinema de Medi Ambient amb més de 80 pel·lícules i documentals que trobareu als cinemes Girona i a altres equipaments de la ciutat. Consulteu la programació!

A la seva 21a edició, el Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient (FiCMA) us convida a veure el documental inaugural “Toxic Hot Seat” (dirigit per James Redford) i el de cloenda “Love Thy Nature” (dirigit per Sylvie Rocab), ambós al CaixaForum de Barcelona. Tan sols heu d'enviar un correu electrònic a invitacio@ficma.com amb l'assumpte “Inauguració” o “Cloenda” i indicar el vostre nom i el nombre d'assistents. Les entrades estan disponibles fins a esgotar localitats.


En el marc del FICMA també se celebra, en aquest cas al CosmoCaixa, el II Encontre Global per l'Educació Ambiental, que enguany porta el lema: “El món animal: Respecte, Convivència i Protecció”.


El FICMA es defineix com un punt d'encontre entre persones, institucions i organitzacions que treballen per tenir cura del món animal, sigui quina sigui l'espècie, i veure quin paper juguem els humans dins aquest mapa i quines han de ser les nostres accions morals per assolir no només un equilibri natural i ecològic, sinó un equilibri en drets. Per il·lustrar-ho, recomana l'estrena de la pel·lícula Yaguareté.


Participen a l'esdeveniment l'Ajuntament de Barcelona, IRBIO UB, UPF, WWF, FAADA i Institut Jane Goodall.

Consulteu el programa.

Info146 06 intern Ficma2