Info147

Dilluns, 4 agost, 2014

13 Novembre 2014

01 - Consell

I DESPRÉS DEL XARXING, SEGUIM FENT CONSELL

Més de seixanta representants d'organitzacions signants van assistir al Fem Xarxing, Fem Consell del passat 4 de novembre. Fins al 28 de novembre es poden presentar candidatures per al nou Consell Ciutadà per la Sostenibilitat. Us informem detalladament dels següents passos.

02 - Subvencions

SUBVENCIONS DE MEDI AMBIENT I HÀBITAT URBÀ

Entre els dies 29 de novembre i 18 de desembre, podeu presentar-vos a la convocatòria general de subvencions de l'Ajuntament de Barcelona. La participació ciutadana en la millora de l'hàbitat urbà s'incorpora com a nou àmbit temàtic.

CONTINUA LA PARTICIPACIÓ A LES SUPERILLES

Al taller de l'11 de novembre a les Corts es va treballar en l'elaboració de projectes per al barri. La propera cita és dilluns 17 de novembre a l'Esquerra de l'Eixample. Les inscripcions encara estan obertes.

04 - SetmanaPrevencio

ELS SIGNANTS AMB LA PREVENCIÓ RESIDUS

Del 22 al 30 de novembre, els signants se sumen a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. El Gran Dinar d'Aprofitament és una de les moltes activitats que organitzen els signants. I vosaltres, expliqueu-nos quines activitats feu!

05 - Recullresidus

NOU RECULL DE RECURSOS SOBRE RESIDUS

Us recomanem el nou recull de recursos sobre residus que ha actualitzat el Servei de Documentació d'Educació Ambiental.

06 - Balançsocial

TOT SOBRE EL BALANÇ SOCIAL DE 2013

Setanta organitzacions han elaborat el Balanç Social de 2013. Entre totes donen feina a 2.030 persones, facturen uns 60 milions d'euros i impliquen unes 57.000 persones al seu voltant. Consulteu l'informe de resultats.

07 - Nousmembres

NOUS MEMBRES i ACCIONS DE LA XARXA b+s

L'alberg Twentytú i la consultora Segon Món s'han adherit a la xarxa de signants. A més, han presentat les seves accions per la sostenibilitat: Andante Hotel, Calidad Pascual, Consell de la Joventut d'Horta-Guinardó, Hospital Plató, Museu Nat, PEP i Vanapedal.