02 - Consell

Butlletí: 

CONEIXEU ELS CANDIDATS AL CONSELL

Fins demà 28 de novembre us podeu presentar al Consell Ciutadà per la Sostenibilitat. Consulteu totes les candidatures al web. El 16 de desembre es publicarà la proposta de membres de cada sector.

El procés de constitució del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat està arribant al final d'una etapa. Demà, 28 de novembre, és el darrer dia perquè les entitats signants del Compromís presentin candidatures per formar part del Consell com a representants del seu sector.

El reglament intern recull que podran formar-ne part fins a un màxim de 10 membres del sector associatiu i cívic, 10 membres del sector empresarial, 4 de col·legis professionals, 4 d'administracions, 3 de sindicats i 3 d'universitats, a més de fins a 10 representants de centres educatius.

Algunes associacions, empreses, sindicats i escoles, ja han presentat les seves candidatures. Durant els dies d'avui i demà s'actualitzarà el web amb totes les propostes que es vagin presentant. Consulteu-les al web del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat.

Podeu descarregar aquí la fitxa per facilitar-vos la presentació de la vostra candidatura.

Consulteu totes les organitzacions membres de la xarxa al llistat definitiu de signants per sector publicada el dia 17 de novembre.