NOUS MEMBRES A LA XARXA B+S

Butlletí: 

Ciència en societat, Connecthort i el 22@network s'han adherit a la xarxa de signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. Benvinguts!


Ciència en Societat

Fundació privada creada al 2005 que es dedica a la promoció i l'estímul de la cultura científica. És entitat coordinadora del Mapa Verd de Sarrià.

Info148 06 interna cienciaisocietat


ConnectHORT

Connecthort és un projecte tutelat per l'AAVV de Poblenou i un espai de confluència entre veïns/es del Poblenou, organitzacions i ciutadans, on tenen cabuda diferents activitats relacionades amb l'àmbit ambiental, educatiu, cultural, artístic, esportiu i productiu.

El projecte es desenvolupa al voltant de l'hort permacultural i es proposa com a lloc de connexió entre les persones i el seu entorn. Es tracta d'un espai dinàmic i de trobada, on la participació, la implicació dels veïns i la consciència mediambiental són essencials.

Info148 06 interna connecthort

22@network 

Associació d'Empreses i Institucions que esdevé una iniciativa de la societat civil per participar activament en el procés de desenvolupament i consolidació del districte 22@ com un espai dinàmic, transformador i tecnològicament capdavanter. L'Associació la formen actualment 110 empreses i es regeix per una Assemblea General i una Junta Directiva.

Info148 06 interna cienciaisocietat3