Info149

Dilluns, 4 agost, 2014

18 Desembre 2014

01 - Nadal

PROPOSTES PER UN NADAL MÉS RESPONSABLE

Com cada any, els membres de Barcelona + Sostenible ofereixen activitats lúdiques i de reflexió per viure les festes nadalenques de forma responsable i solidària. Feliç 2015!

02 - Catàleg

ESPAIS, ACTIVITATS I PRODUCTES AL SERVEI DE LA XARXA

L'Àrea Metropolitana de Barcelona, Ciutat Humana, Educo, Quèviure i Tuti Serveis Pedagògics han entrat ofertes al Catàleg de Recursos dels Signants. Us interessen? Oferiu altres recursos!

03 - Voluntariat

BALANÇ DE L'ANY INTERNACIONAL DEL VOLUNTARIAT

El passat 5 de desembre es va celebrar el Dia Internacional del Voluntariat i enguany Barcelona ha estat escollida capital europea en aquest àmbit. Coneixeu algunes de les accions dutes a terme, abans de passar el relleu a Lisboa.

PREMIS I ALTRES CONVOCATÒRIES PER ACABAR L'ANY

Sis premis i un programa per a l'emprenedoria són les propostes per cercar recursos i finançament en aquest final de 2014. Ecodisseny, certificació ambiental i eficiència energètica són algunes de les temàtiques. Sort!

06 - PTP

LA PTP I DUES ESCOLES REBEN LA MEDALLA D'HONOR DE BARCELONA

L'associació Promoció del Transport Públic ha rebut la Medalla d'Honor de Barcelona per la seva tasca a favor d'un transport públic sostenible i segur. Dos centres d'Escoles + Sostenibles també han rebut aquest guardó. Enhorabona!

07 - Avantatges

SIGNANTS: NO US PERDEU AQUESTS AVANTATGES!

Descomptes en el Curs d'Educació Ambiental del Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya i un servei de recollida de roba porta a porta són oportunitats que tenen les entitats i empreses de Barcelona + Sostenible. Coneixeu els detalls!

08 - Nousmembres

NOUS MEMBRES A LA XARXA B+S

Ecoitineraria, Eixverd, Genera, Loom Sustainable Experiences, l'Obrador del Tercer Sector Ambiental, Proyecto Barcelona i els hotels Barcelona Catedral i Sixtytwo han signat el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. La Xarxa de Consum Solidari ha renovat la seva adhesió.

09 - Accionsxarxa

ACCIONS PER LA SOSTENIBILITAT

El 22@network ha presentat el seu pla d'acció. A més, han fet públiques diverses accions el Centre Cívic L'Elèctric, l'Associació Moda Sostenible i la Universitat Internacional de Catalunya.