Info150

Dilluns, 4 agost, 2014

15 Gener 2015

01 - Trasllat

De Nil Fabra a la Fàbrica del Sol

Des de l'1 de gener, les Secretaries de Barcelona + Sostenible i Barcelona Escoles + Sostenibles, juntament amb l'SDEA, ens trobem a la Fàbrica del Sol, l'equipament de referència en educació ambiental a la ciutat.

02 - Superilles

MÉS PARTICIPACIÓ A La SUPERILLa de SANTS i Hostafrancs

El proper dilluns 19 de gener, el Centre Cívic Casinet d'Hostafrancs allotjarà el segon taller de participació del programa Superilles, amb l'objectiu de seguir compartint accions concretes per assolir el futur desitjable a l'àmbit pilot.

03 - Activitats

ACTIVITATS D'HIVERN A DIVERSOS CENTRES DE LA CIUTAT

Equipaments d'educació ambiental i de suport a les associacions, com ara l'Aula Ambiental de la Sagrada Família, l'Aula de l'Aigua o Torre Jussana, ofereixen activitats per aquest hivern. Consulteu la programació.

04 - Ajuts

CONCURSOS I PREMIS PER COMENÇAR L'ANY


Encara estan obertes les convocatòries del Concurs d'Idees Ambientals de la UPC, dels Premis FAD i dels Premis d'Excel·lència Energètica de l'ICAEN. Us informem dels terminis de presentació.

05 - Guia

NOVA GUIA SOBRE ALIMENTACIÓ AGROECOLÒGICA


El 22 de gener a l'Espai Jove La Fontana es presentarà la guia informativa amb propostes d'activitats sobre alimentació agroecològica. Hilda Weissman i Esther Vivas conduiran l'acte. Hi esteu convidats!

06 - Singularnet

PArticipació al projecte Solidari x3La consultoria Singular Net Consulting destina el 3% de la seva xifra de negoci a l'assessorament d'organitzacions no lucratives. Si sou membres de la xarxa B+S i hi esteu interessats, demaneu-nos informació.

07 - PortalGeeni

PORTAL SOBRE TARIFACIÓ i CERTIFICACIÓ ENERGÈTICAConeixeu el portal col·laboratiu en què participen diversos signants amb l'objectiu de calcular la tarifació i certificació energètica domèstica de qualitat, tant a habitatges, locals com edificis.

08 - NousMembres

NOUS MEMBRES A LA XARXA B+SLes consultories Celobert, Ecrowd i Singular Net Consulting, així com l'entitat Slow Food Barcelona han signat el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.