Info151

Dilluns, 4 agost, 2014

29 Gener 2015

01 - Paisatge

EL PAISATGE A LA METRÒPOLI DE BARCELONAUna trentena d'indrets de la Regió Metropolitana de Barcelona requereixen una atenció especial segons el Catàleg del Paisatge del Departament de Territori i Sostenibilitat. El document fixa objectius de qualitat, criteris i accions per tal d'assolir-los.

3 - Efemerides

2015: any de la llum i els sòls Les Nacions Unides han nomenat el 2015 Any Internacional en dos àmbits: la llum i les tecnologies basades en la llum i els sòls. Us animem a conèixer els reptes i les activitats que s'organitzen.

4 - Informes

CANVI CLImàtic, percepció d'hàbits ambientals I salut El proper 6 de febrer es presenten els resultats d'un informe sobre adaptació als impactes del canvi climàtic. A més, podeu consultar altres estudis recentment publicats sobre percepció d'hàbits ambientals i salut a Catalunya.

5 - Col·laboracions

COL·LABORACIONS PER REDUIR ELS RESIDUSLa PIMEC Comerç i la Fundació Prevenció de Residus han signat un acord per impulsar mesures de prevenció i fomentar el consum responsable, com ara la reducció de bosses de plàstic, el sobreempaquetatge, la reutilització i la recuperació.

6 - Consumpedia

PARTICIPEU A LA CONSUMPEDIAEl CRIC, amb la col·laboració de diversos signants, ha creat un espai de consulta i participació: la Consumpedia. A través de recursos pràctics i teòrics, l'eina permet compartir informació per avançar cap a formes de vida conscients i transformadores. Participeu-hi!

6 - JusticiaClimatica

JUSTÍCIA CLIMÀTICA, CONFLICTE I ALTERNATIVES

Us recomanem una formació per al mes de febrer sobre justícia ambiental en què es tracten diferents aspectes del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat: sobirania alimentària, energia, aigua, consum, deute ecològic, horts urbans...  Un curs de plena actualitat!

7 - Nousmembres

NOUS MEMBRES A LA XARXA B+SL'Associació del Comerç i les Empreses de Trinitat Nova, El Jardí del Silenci, Growinpallet, Il·lustraciència i World Sop Corporation (IWOP) han passat a formar part recentment de la xarxa de signants. Benvinguts!