Info152

Dilluns, 4 agost, 2014

12 Febrer 2015

02 - Superilles

comencen els tallers de SUPERILLES A SANT MARTÍEls propers 19 de febrer i 11 de març tindran lloc el primers tallers de participació amb el veïnat i teixit associatiu del Poblenou. També esteu convidats com a experts en les temàtiques que s'aborden: mobilitat, espai públic, teixit social, entre d'altres.

03 - Il·lustraciencia

LA il·lustració científica a sagrada famíliaL'Aula ambiental de la Sagrada Família exposarà les 40 obres de la 2a edició dels Premis Il·lustraciència del 17 de febrer fins al 20 de març. A més, podreu participar a un taller de dibuix naturalista!

04 - Premis

PREMIS I ALTRES CONVOCATÒRIESUs presentem els Premis d'Energia Sostenible, les convocatòries vigents del programa Aracoop sobre economia social i cooperativa i la convocatòria “Momentum for change” per la lluita contra el canvi climàtic.

05 - Col·laboracions

PROJECTES DE COL·LABORACIÓ ENTRE SIGNANTSSUBMON i Acciónatura s'han unit per tirar endavant el projecte #PeixDeCustòdia i les fundacions Prevenció de Residus i Banc de Recursos treballen per impulsar el Pont Alimentari. Coneixeu aquestes iniciatives!

06 - CJB

OCUPACIÓ, FINANCES, CONSUM... HI HA ALTERNATIVES!

Del 24 de febrer al 3 de març, l'Espai Jove La Fontana allotja un cicle sobre alternatives financeres, de consum i a l'atur. Hi participen signants com el Consell de la Joventut de Barcelona i la Xarxa d'Economia Solidària.

07 - Comunicacio

comunicació ambiental: COM FER ARRIBAR EL MISSATGE?

El Col·legi d'Ambientòlegs us convida a millorar la vostra comunicació a través d'aquest curs que comença el 25 de febrer. Els membres de la xarxa Barcelona + Sostenible gaudireu d'un descompte. Informeu-vos-en!

08 - Nousmembres

NOUS MEMBRES A LA XARXA B+S

L'Associació CanyaViva, Alkimia Pharma i la Plataforma Aprofitem els Aliments s'han adherit a la xarxa d'Entitats i Empreses B+S.

09 - Accions

DESCOBRIU QUÈ FAN ELS SIGNANTS

Turisme, comerç i alimentació són les temàtiques de les accions per la sostenibilitat d'Ecoitineraria, la Confederació de Comerç de Catalunya i Slow Food Barcelona.