02 - Superilles

Butlletí: 

comencen els tallers de SUPERILLES A SANT MARTÍEls propers 19 de febrer i 11 de març tindran lloc el primers tallers de participació amb el veïnat i teixit associatiu del Poblenou. També esteu convidats com a experts en les temàtiques que s'aborden: mobilitat, espai públic, teixit social, entre d'altres.

El barri del Poblenou, al districte de Sant Martí, ha estat un dels escollits per acollir una de les cinc àrees pilot projectades a la ciutat en el marc del programa Superilles de l'Ajuntament de Barcelona. L'àmbit està delimitat pels carrers de Bilbao, Pallars, la Llacuna, Tànger i l'avinguda Diagonal.

Àmbit Superilla PoblenouLa setmana vinent s'inicia el procés de participació per a la definició de les actuacions a l'espai públic, amb un primer taller de participació el dijous 19 de febrer, de 18 a 20.30 h, a l'Escola Pere IV (c. Bilbao, 103-107). L'objectiu d'aquesta trobada és compartir idees sobre el desenvolupament de la superilla del Poblenou: com ens la imaginem passats quatre anys, quins temes s'haurien d'abordar per millorar la qualitat de vida de les persones que hi viuen i quines accions concretes s'haurien de realitzar per assolir el futur desitjable.

El dimecres 11 de març tindrà lloc el segon taller de participació, per seguir compartint i concretant les accions a realitzar i fer-ne una priorització.

Els tallers estan adreçat als veïns i veïnes, a les persones que fan activitat a la zona, a les entitats i als equipaments de l'entorn. També estan oberts a la implicació de totes les organitzacions de la ciutat interessades en aquest espai de transformació.

Per participar al primer taller, podeu confirmar la vostra assistència a través del formulari o bé al telèfon 93 291 57 09.

Formulari d'inscripcions del primer taller

Més informació sobre la superilla del Poblenou (fulletó informatiu del projecte, plànol de l'àmbit i document de diagnosi).