04 - Premis

Butlletí: 

PREMIS I ALTRES CONVOCATÒRIESUs presentem els Premis d'Energia Sostenible, les convocatòries vigents del programa Aracoop sobre economia social i cooperativa i la convocatòria “Momentum for change” per la lluita contra el canvi climàtic.

Sustainable Energy Europe Awards

La Comissió Europea ha llançat la 9a edició d'aquests premis d'energia sostenible per tal de reconèixer els millors projectes en l'àmbit de l'energia i el clima segons ho contempla la Unió Europea. S'hi poden presentar empreses, associacions, entitats públiques, centres de recerca i universitats. L'edició d'enguany inclou les categories "energia renovable", "eficiència energètica" i "ciutats, comunitats i regions". La data límit per presentar la sol·licitud és el 28 de febrer de 2015. Més informació.

Aracoop


El programa Aracoop 2015 del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya ha obert quatre convocatòries per seleccionar projectes, empreses i participants en diferents accions d'acompanyament, suport i formació. Els destinataris són empreses, emprenedors, fundacions i entitats de l'economia social i cooperativa. Actualment estan vigents dues línies:

- Acompanyament i suport a la viabilitat de 30 nous projectes per millorar el disseny inicial del model de negoci, reforçar la seva proposta de valor, enfortir la viabilitat i iniciar la seva activitat econòmica. Data límit de presentació de sol·licituds: 13 de febrer de 2015. Més informació.

- Seminaris de millora de competències professionals (professionalització directiva). Sessions formatives i per al desenvolupament d'habilitats directives en temes com la planificació estratègica, la comunicació eficaç, la planificació comercial, l'autogestió i eficàcia personal i la millora contínua d'equips. Data límit de presentació de sol·licituds: 18 de febrer de 2015. Més informació.

"Lighthouse activity. Momentum for change"


Convocatòria adreçada a organitzacions, ciutats, empreses, governs o persones a títol individual que estiguin realitzant actuacions de lluita contra el canvi climàtic. Els promotors dels projectes seleccionats assistiran a la Conferència de les Parts sobre canvi climàtic d'enguany que se celebrarà a París (COP21). El termini de presentació dels projectes finalitzarà el proper 24 d'abril de 2015. Més informació.

Info152 04 premis intern