08 - Nousmembres

Butlletí: 

NOUS MEMBRES A LA XARXA B+S

L'Associació CanyaViva, Alkimia Pharma i la Plataforma Aprofitem els Aliments s'han adherit a la xarxa d'Entitats i Empreses B+S.

Alkimia Pharma

alkimia logo
Empresa de comercialització i distribució de medicaments, productes sanitaris i d'altres productes relacionats amb la pràctica sanitària privada. Ubicada al barri de Sant Andreu, col·laboren amb alguns projectes socials de la comunitat i recentment s'han certificat en ISO 14.001.

CanyaViva


Info152 canyavivaProjecte multidisciplinar que té com a objectiu principal enfortir les sinèrgies existents entre l'ésser humà i el seu entorn natural, social i cultural. Desenvolupen un model de construcció propi que respecta la natura, fomentant l'ús de materials naturals, les canyes, realment abundants i renovables, creant espais innovadors, harmònics i amb una marcada personalitat. Una arquitectura de mínim impacte ambiental; els materials s'obtenen directament de la terra i els mitjans de producció no consumeixen energia, resultant un procés d'emissions zero. I amb una visió holística de les obres, practicant la permacultura, les disciplines corporals i l'expressió artística.


Plataforma Aprofitem els Aliments

La Plataforma Aprofitem els Aliments (PAA) és una associació sense ànim de lucre creada a Barcelona el 2014 que pretén generar un espai de xarxa i d'acció conjunta entre les diferents iniciatives, entitats i institucions que promouen una cultura de l'aprofitament. Hi participen: campanya Menja Just a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Associació Espai Ambiental, Espigoladors, Recocinando, El Plat De Gràcia, Foodisms By Mayya Papaya, Fundació Ent i Spora Sinèrgies. La PAA ha promogut el Manifest Prou Malbaratar Aliments.

{youtube}ICBGwxDLQdo{/youtube}