Info153

Dilluns, 4 agost, 2014

26 Febrer 2015

Programa

COM REDUIR LA PETJADA ECOLÒGICA A LES SUPERILLES?Els dies 12 i 26 de març i el 16 d'abril us convidem a participar en un grup de treball per desenvolupar un recurs pràctic adreçat al veïnat de les Superilles de la ciutat. L'objectiu és fomentar accions per reduir la petjada ecològica i millorar la qualitat de vida de la comunitat.

03 - Forum

III Fòrum Medi Ambient i Món LocalLa Diputació de Barcelona us convida al seu fòrum de medi ambient els propers 10 i 11 de març, enguany sota el títol Caminant junts cap al 2020 i més enllà. La trobada tindrà lloc al Recinte Modernista de Sant Pau i comptarà amb la participació de reconeguts experts de l'escena nacional i internacional.

04 - Ajuts

SUBVENCIons i CONcursosLa Fundació Biodiversitat ha publicat els ajuts en matèria de conservació de la biodiversitat, canvi climàtic i qualitat ambiental. També ha sortit a concurs un projecte de rehabilitació energètica a l'Eixample: l'Illa Eficient.

05 - Aigua

22 de març: DIA MUNDIAL DE l'aigua

El 22 de març se celebra arreu del món el Dia de l'Aigua, enguany sota el lema “Aigua i desenvolupament sostenible”. Els membres de la xarxa Barcelona + Sostenible volem aportar idees, accions i bones pràctiques per preservar aquest recurs. Expliqueu què esteu fent i ho farem públic!

06 - Verdinada

TORNA LA verdinada!De l'1 al 24 de març torna La Verdinada dels Lluïsos de Gràcia, enguany amb més associacions participants i també membres B+S: els Castellers de la Vila de Gràcia, l'Espai Jove La Fontana, El Jardí del Silenci, Depana, la Fundació Catalana per la Prevenció de Residus i la Societat Catalana d'Educació Ambiental, entre d'altres.

07 - Signants

NOUS MEMBRES A LA XARXA B+SLa Fundació World Nature i el Servei Civil Internacional de Catalunya han signat el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

08 - Accions

MÉS ACCIONS DELS SIGNANTSL'alberg Twentytú, Ecoserveis i Formació i Treball us expliquen algunes de les bones pràctiques en sostenibilitat, des del turisme responsable, l'estalvi energètic i la reutilització.