Info154

Dilluns, 4 agost, 2014

12 Març 2015

01 - Xarxing

TORNEM A FER XARXING?El proper 10 d'abril torna el Fem Xarxing dels signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. El Born Centre Cultural allotjarà de nou aquesta sessió de networking que enguany tindrà com a eix central la participació i la innovació.

02 - Consell

ES CONSTITUEIX EL consell ciutadà per la sostenibilitatEl proper 25 de març es reunirà per primera vegada el Consell Ciutadà per la Sostenibilitat de l'Ajuntament de Barcelona, com a fruit del procés de refundació del Consell Municipal de Medi Ambient i Sostenibilitat realitzat al llarg del 2014.

03 - Planeta

L'HORA DEL PLANETA, TAMBÉ A BARCELONALa ong internacional WWF proposa que el 28 de març s'apaguin els llums arreu del món durant una hora, simbolitzant la lluita contra el canvi climàtic. La Fàbrica del Sol organitza un seguit d'activitats durant aquella tarda, no us les perdeu!

Programa

RECURSOS PER AL VEÏNAT DE LES SUPERILLESAvui es reuneix el grup de treball per ajudar els veïns de les Superilles a reduir la seva petjada ecològica. Els membres de Barcelona + Sostenible tindran l'oportunitat de plasmar la seva expertesa en el recurs pedagògic que resultarà de les tres sessions previstes.

07 - Aigua

ACCIONS SOBRE L'AIGUA A CATALUNYAUs recordem que encara podeu enviar les vostres fitxes d'accions sobre gestió, estalvi i sensibilització envers el bon ús d'aquest recurs. Les farem públiques per celebrar el Dia Mundial de l'Aigua, el proper 22 de març.

07 - TercerSector

EL TERCER SECTOR AMBIENTAL, A PARTICIPACIÓEls dies 17 i 25 de març tindran lloc al Departament de Territori i Sostenibilitat dues sessions de debat sobre el Pla de Suport al Tercer Sector Ambiental amb l'objectiu de fer-lo més proper al territori i a les entitats. També podreu fer-hi aportacions en línia.

08 - Accions

MÉS ACCIONS DELS SIGNANTSLa Casa Elizalde, Connecthort i el Servei Civil Internacional de Catalunya han fet públiques algunes accions per la sostenibilitat. Coneixeu-les!