01 - Xarxing

Butlletí: 

TORNEM A FER XARXING?El proper 10 d'abril torna el Fem Xarxing dels signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. El Born Centre Cultural allotjarà de nou aquesta sessió de networking que enguany tindrà com a eix central la participació i la innovació.


XARXING
=NETWORKING DELS SIGNANTS DEL COMPROMÍS


Coneixeu els membres de la xarxa Barcelona + Sostenible? Voleu presentar un projecte de la vostra organització? Busqueu empreses o entitats per col·laborar? Torna el networking dels signants!

El proper 10 d'abril, de 9.00 a 13.00 h al Born Centre Cultural, tindrà lloc la trobada Fem Xarxing, ontindreu l'oportunitat de contactar amb la resta d'organitzacions de la xarxa de signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

En aquesta trobada hi haurà espais per presentar-vos, per compartir idees i experiències, per buscar col·laboracions i per oferir serveis. En definitiva, un espai informal per fer “xarxing”. Enguany la trobada tindrà com a eix central la participació i la innovació.

Lesinscripcionsestaran obertes fins el mateix dia de l'acte, però si teniu un projecte o iniciativa que necessiti col·laboració d'altres organitzacions i voleu donar-lo a conèixer, us heu d'inscriure abans del 30 de març al següent formulari.

Per a més informació consulteu el programa adjunt o la nostra web.

Seguiu la jornada amb les etiquetes #FemXarxing i #bcnsostenible.

Us hi esperem!

Info154 1 intern xarxing