07 - TercerSector

Butlletí: 

EL TERCER SECTOR AMBIENTAL, A PARTICIPACIÓEls dies 17 i 25 de març tindran lloc al Departament de Territori i Sostenibilitat dues sessions de debat sobre el Pla de Suport al Tercer Sector Ambiental amb l'objectiu de fer-lo més proper al territori i a les entitats. També podreu fer-hi aportacions en línia.


El Pla de suport al Tercer Sector Ambiental 2011-2014 (TSAcat) tenia com a objectiu principal identificar línies d'actuació, mesures i accions encaminades a promoure, consolidar i enfortir l'associacionisme i el voluntariat ambiental, i a reconèixer la tasca social que realitzen les entitats ambientals.

Actualment s'està redactant el Pla de suport al TSAcat 2015-2018, que dóna continuïtat a l'anterior document i alhora vol focalitzar-se en les accions que el sector considera prioritàries. En aquest sentit, es pretén construir un Pla més operatiu, més fàcilment avaluable, més proper al territori i a les diferents tipologies d'entitats.

Us informem que s'ha obert un procés de participació adreçat a totes les entitats ambientals catalanes i a d'altres actors socials relacionats.


Info154 7 intern tercersectorDates

Dimarts 17 de març
Dimecres 25 de març


Horari i lloc


De 16.30 a 19.30 hores, a la seu del Departament de Territori i Sostenibilitat
(Av. Tarradellas, 2, Barcelona).

Si esteu interessats a assistir-hi podeu enviar un correu electrònic amb el vostre nom, cognoms, entitat / institució i les vostres dades de contacte a entitats.ambientals.tes@gencat.cat.

Més informació.