08 - Accions

Butlletí: 

MÉS ACCIONS DELS SIGNANTSLa Casa Elizalde, Connecthort i el Servei Civil Internacional de Catalunya han fet públiques algunes accions per la sostenibilitat. Coneixeu-les!

- La Casa Elizalde

Realitzen diverses accions per fomentar la Sostenibilitat des de l'equipament cultural. Ja sigui de ambientalització interna (gestió sostenible del material d'oficina, separació de residus, bombetes de baix consum, instal·lació de plaques fotovoltaiques, ...) a organitzar activitats per promocionar l'activitat física entre els usuaris.

Consulteu la fitxa d'accions de la Casa Elizalde.


- Servei Civil Internacional de Catalunya – SCI

Treballa diverses línies del Compromís ciutadà per la sostenibilitat amb accions concretes o grups de treball, com Febrer verd, un curs que organitzen des del grup Justícia Ambiental on analitzar els principals conflictes ambientals, aprofundint en les seves causes, les possibles alternatives i les iniciatives existents des de l'activisme i la societat civil. També tenen el grup de treball Petjada Jove, l'objectiu principal del grup és treballar per a la igualtat d'oportunitats per tots els i les joves provinents d'entorns amb risc d'exclusió social.

Per treballar el tema del Canvi climàtic han iniciat la campanya Create a Climate for Peace.


Consulteu la fitxa d'accions del SCI


- Connecthort

Des de ConnectHOrt cedeixen part del seu espai a diverses entitats del territori: 2 Escoles i 1 Centre Ocupacional per crear un hort permacultural i activitats relacionades amb l'horticultura urbana.

Consulteu la fitxa d'accions de Connecthort

Trobeu totes les accions a l'apartat Accions dela xarxa: http://www.sostenibilitatbcn.cat/index.php/accions-de-les-entitats-i-empreses

Info154 58 intern accions