Programa

Butlletí: 

RECURSOS PER AL VEÏNAT DE LES SUPERILLESAvui es reuneix el grup de treball per ajudar els veïns de les Superilles a reduir la seva petjada ecològica. Els membres de Barcelona + Sostenible tindran l'oportunitat de plasmar la seva expertesa en el recurs pedagògic que resultarà de les tres sessions previstes.


Encara esteu a temps de participar en el procés de creació d'un recurs per implicar el veïnat de les superilles en la reducció de la petjada ecològica. Es tracta d'una oportunitat de participació de la xarxa Barcelona + Sostenible en un projecte emblemàtic de ciutat, el programa Superilles pilot 2014-2017.

Durant els darrers mesos us hem convocat als tallers de participació que han tingut lloc als diferents districtes de la ciutat escollits per allotjar proves pilot del programa Superilles. Aquesta mirada territorial i de proximitat és important que es contrasti amb l'expertesa dels membres de la xarxa Barcelona + Sostenible. És per aquest motiu que us proposem col·laboració per crear un recurs pràctic, que inicideixi sobre la quotidianitat del veïnat de les superilles en àmbits diversos com el consum energètic, la mobilitat sostenible, el verd en terrasses i balcons, l'estalvi d'aigua, la comunicació, l'educació ambiental...

L'aportació del grup de treball es durà a terme durant tres sessions:

  • Info153 02 superilles2Dijous 12 de març, de de 17.30 a 20 h, al Pati Llimona (carrer del Regomir, 3)

    Presentació i primers intercanvis. Exemples orientatius i iniciatives existents. En la pell d'un veí de les superilles. Banc d'idees.

  • Dijous 26 de març, de de 17.30 a 20 h, a la Fàbrica del Sol (passeig de Salvat Papasseit, 1)
    Mapa d'idees. Priorització. Definició del recurs o producte a desenvolupar.
  • Dijous 16 d'abril, de de 17.30 a 20 h, al Pati Llimona (carrer del Regomir, 3)
    Transformació de la idea en projecte. Fites, accions, recursos, agents. Conclusions.


Si esteu interessats a participar, accediu al formulari d'inscripcions.

Els participants seran els coautors del recurs que es creï, que alhora permetrà visibilitzar el treball de les organitzacions que conformen la xarxa Barcelona + Sostenible.

Per a més informació, envieu un correu electrònic a la Secretaria Barcelona + Sostenible bcnsostenible@bcn.cat o bé truqueu al telèfon 93 256 25 93.

Info153 02 superilles intern