Info155

Dilluns, 4 agost, 2014

26 Març 2015

Apunteu-vos la data i inscriviu-vos!

TOTA L'ACTUALITAT SOBRE EL “FEM XARXING”

Com ja us hem anunciat, el proper 10 d'abril torna el networking de la xarxa de signants. Aprofiteu la trobada per fer contactes i compartir els vostres projectes. Envieu les vostres propostes abans del 30 de març. Ens veiem al Born Centre Cultural!

02 - Autosuficiencia

VOLEU UN ASSESSOR ENERGÈTIC VIRTUAL?

L'Agència de l'Energia de Barcelona ha llançat una campanya ciutadana sobre autosuficiència energètica. Les famílies participants comptaran amb un assessorament virtual i comptadors intel·ligents.

03 - Superilles

SEGUEIX LA TASCA DELS SIGNANTS EN LES SUPERILLES

Una vintena de membres de la xarxa B+S es van reunir el 12 de març per dissenyar una estratègia que ajudi el veïnat de les Superilles a reduir la seva petjada ecològica. Les properes sessions tenen lloc avui 26 de març i el 16 d'abril. Apunteu-vos-hi!

04 - Premis

COMENCEM L'ABRIL AMB TRES PREMIS

Ciència Ciutadana, Il·lustraciència i Medi Ambient de la Generalitat són tres convocatòries de premis obertes durant el mes d'abril. Us informem dels detalls i dels terminis de presentació.

05 - Aigua

L'AIGUA I L'ACCIÓ DELS SIGNANTS

Amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua algunes entitats han publicat les seves accions: Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, Develop Index Ambiental, Ecoitineraria, La Fàbrica del Sol i Transports Metropolitans de Barcelona en són alguns exemples.

06 - SDEA

NOVETATS A L'SDEA

Dues guies tècniques i una lectura infantil sobre dieta i salut són les novetats del Catàleg del Servei de Documentació d'Educació Ambiental.

07 - Eixverd

VOLEU UNA COBERTA VEGETAL AL VOSTRE EDIFICI?

Eixverd, membre de Barcelona + Sostenible, està cercant edificis d'oficines o d'habitatges on instal·lar una coberta vegetal experimental. L'objectiu és parametritzar els beneficis en termes de sostenibilitat. Informeu-vos dels requeriments.

08 - NousSignants

NOUS SIGNANTS A LA XARXA

Dues associacions i tres empreses han entrat a formar part de la xarxa Barcelona + Sostenible. Comunicació, turisme i serveis d'innovació a empreses són els àmbits en què treballen aquests nous signants.