Info156

Dilluns, 4 agost, 2014

16 Abril 2015

Info156_Banner1_Mapa

ACTUALITZA'T AL MAPA

Consulteu la vostra organització al Mapa B+S i comproveu que totes les dades són correctes. Aprofiteu també per completar el vostre perfil amb icones, imatges i relats.

01 - Xarxing

I DESPRÉS DEL “FEM XARXING”...

Prop de 80 membres de Barcelona + Sostenible van assistir el passat 10 d'abril al "Fem Xarxing". L'acte va comptar amb les propostes de dinàmiques de cocreació dels signants We Question Our Project i la presentació de 19 projectes de col·laboració.

LA RSE ALS HOTELS DE BARCELONA

El proper 29 d'abril es presentarà l'estudi de casos d'excel·lència en RSE a l'hoteleria de Barcelona, en què han participat l'Ajuntament de Barcelona, el Gremi d'Hotels de Barcelona i la Facultat de Turisme i Direcció Hotelera Sant Ignasi, entre d'altres.

03 - Aire

NEIX LA PLATAFORMA PER LA QUALITAT DE L'AIRE

Recentment s'ha presentat la plataforma d'entitats que coordinarà accions i propostes per aconseguir els canvis socials i polítics necessaris pel dret a respirar un aire net. Us convidem a signar el manifest, una desena de signants ja ho han fet.

04 - Equipaments

CONEIXEU ELS EQUIPAMENTS D'EDUCACIó ambiental de la ciutat

L'Aula Ambiental Bosc Turull, el Centre de Formació del Laberint, el Consorci El Far, el Centre de la Platja, la Masia de Can Cadena... són alguns dels equipaments que podeu visitar si seguiu l'itinerari que es proposa al Mapa Barcelona + Sostenible. També en podeu proposar de nous!

05 - Visita

VISITA B+S: TECNOLOGIA SMART al centre de la ciutat

El proper dijous 30 d'abril tindrà lloc una Visita B+S en l'àmbit de l'energia. Després d'un sondeig previ entre tres propostes, els membres de la xarxa heu escollit fer l'itinerari per conèixer 10 solucions smart-TIC al Passeig de Gràcia.

06 - Autocompostatge

CURS D'AUTOCOMPOSTATGE. DARRERES PLACES

Encara queden places al curs per a compostatge de terrassa o de jardí que se celebra el 28 d'abril a La Fàbrica del Sol. Podreu obtenir un compostador i formar part de la xarxa de compostaires metropolitans.

07 - AMB

TOTES LES ACTIVITATS DE L'AMB A LES XARXES SOCIALS

Més de 50 propostes educatives i un gran nombre de publicacions en sostenibilitat ja tenen presència a les xarxes socials. Participeu al Programa Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

08 - Signants

NOUS SIGNANTS A LA XARXA

Arquitectura, cosmètica i energia sostenibles són els àmbits d'expertesa que aporten els nous membres de la xarxa Barcelona + Sostenible: EASICUB, Mon petit pot i ZeroHub. Benvinguts!