Info157

Dilluns, 4 agost, 2014

30 Abril 2015

01 - Fablab

VINE A CONÈIXER EL NOU ATENEU DE FABRICACIÓ DE LA CIUTAT

Saps què és un Ateneu de Fabricació? T'agrada aprendre, ets creatiu, et mouen valors com el treball cooperatiu i la innovació social i vols ser protagonista d'una gran aventura tecnològica? El proper 7 de maig estàs convidat a conèixer l'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol.

02 - Indicadors

NOUS INDICADORS DE SOSTENIBILITAT DE BARCELONA

El compliment dels objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat s'avalua anualment per fer-ne el seguiment. Amb la contribució d'un grup d'experts i membres de Barcelona + Sostenible s'han establert nous indicadors per al període 2012-2022.

03 - SDEA

L'SDEA AMB LA BIODIVERSITAT

Per començar a preparar el dia Mundial de la Biodiversitat, el proper 22 de maig, el Servei de Documentació d'Educació Ambiental us recomana alguns recursos: botànica, horticultura, fauna urbana i molt més!

04 - Ajuts

AJUTS I PREMIS

S'han publicat les bases d'una nova convocatòria del programa municipal Pla de Buits Urbans amb Implicació Territorial i Social. També estan vigents els Premis Pymes i uns ajuts per al finançament d'empreses de l'economia social.

05 - DMMA

OBRIM PORTES PER AL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

Com cada any, els membres de Barcelona + Sostenible organitzen activitats al voltant del Dia Mundial del Medi Ambient. Els dies 5 i 6 de juny fem un pas més: obrim les portes de les nostres entitats! Us hi voleu sumar?

06 - Acords

SEGUEIXEN CREIXENT ELS ACORDS VOLUNTARIS

El proper 5 de maig, l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic us presentarà el programa Acords Voluntaris sobre reducció de les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle. Explicarà la seva experiència Ingecal, membre de B+S i adherida al programa des de 2011.

07 - Dialegs

L'ECONOMIA CIRCULAR ALS DIÀLEGS AMBIENTALS

Del 3 al 10 de juny, tornen les jornades d'anàlisi i debat sobre les ciències ambientals. Enguany es tractarà l'economia circular com a eix principal de les quatre sessions previstes. Reserveu-hi la vostra plaça!

08 - Signants

NOUS SIGNANTS A LA XARXA

L'Associació del Comerç i les Empreses de Trinitat Nova, Carlotta Cataldi, Entorn XXI i Invenies ja són membres de Barcelona + Sostenible.