Info160

Dilluns, 4 agost, 2014

11 Juny 2015

01 - PINYA

TOT EL QUE VA PASSAR A LA PINYA

Prop d'una trentena d'organitzacions es van sumar a la PINYA els dies 5 i 6 de juny. Visites guiades, exposicions, tallers i xerrades sobre sostenibilitat són algunes de les activitats de la primera jornada de portes obertes dels membres de B+S. L'any vinent, molt més!

02 - Energia

COMENÇA LA SETMANA DE L'ENERGIA

Del 15 al 19 de juny se celebra la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, una campanya de conscienciació en relació a l'estalvi i l'eficiència energètica. Participeu al concurs fotogràfic, consulteu els recursos i compartiu-los a les xarxes socials!

03 - Cloendes

CELEBREM EL FINAL DEL CURS ESCOLAR

Experiments, aigua, música, submarins, pòsters... tot això i molt més als actes de cloenda de les Escoles + Sostenibles. El 9 de juny es van acomiadar els centres de secundària i demà, 12 de juny, és el torn de primària. Bon estiu!

04 - Premi

HÀBITATS: 17 ANYS APROPANT LES PERSONES AL RIU

L'Associació Hàbitats ha rebut el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya per la seva trajectòria. El Projecte Rius compta amb 2.000 voluntaris que participen en la conservació i millora dels nostres rius i rieres. Enhorabona!

05 - Activitats

ACTIVITATS PER COMBATRE LA CALOR

Biodiversitat i disseny, turisme responsable, ratpenats, papallones i molt més a La Fàbrica del Sol durant els mesos de juny i juliol.

06 - Bosses

US IMAGINEU UNA CATALUNYA LLIURE DE BOSSES?

Com cada any, el 3 de juliol la Fundació per la Prevenció de Residus i el Consum Responsable organitza a Catalunya el Dia Internacional Sense Bosses de Plàstic. Us hi sumeu?

07 - Entrevista

L'ENTREVISTA DEL MES: UNIVERSITAT POMPEU FABRA

Martí Boleda: “La universitat és un centre de generació de coneixement, però cal que es beneficiï tota la societat”. Llegiu tota l'entrevista!

08 - NousSignants

NOUS SIGNANTS A LA XARXA

Dues consultories i un estudi de disseny ben especial són les noves incorporacions a la xarxa. Donem la benvinguda a Inèdit Innovació per a la Sostenibilitat, La Casa de Carlota i Marcel Gómez Consultoria Ambiental.