01 - PINYA

Butlletí: 

TOT EL QUE VA PASSAR A LA PINYA

Prop d'una trentena d'organitzacions es van sumar a la PINYA els dies 5 i 6 de juny. Visites guiades, exposicions, tallers i xerrades sobre sostenibilitat són algunes de les activitats de la primera jornada de portes obertes dels membres de B+S. L'any vinent, molt més!

Les entitats i empreses de la xarxa Barcelona + Sostenible han celebrat el Dia Mundial del Medi Ambient d'enguany amb la PINYA, la primera jornada de portes obertes de les seves organitzacions.
Prop d'una trentena d'organitzacions van participar-hi amb diverses propostes. Us fem un resum d'algunes de les activitats:
Info 160 01 intern Pinya3

- BaM- Bioarquitectura Mediterrània


L'associació va obrir les portes de l'espai BioBui(L)t-Txema, destinat al treball, la formació i la divulgació de bones pràctiques d'autogestió de l'espai públic, l'ús de materials sans i naturals i la innovació i creativitat. Van assistir-hi unes 50 persones interessades en conèixer aquest espai del Pla Buits. + informació.

Info 160 01 intern Pinya2

- Carlitos y Patricia


La proposta de Carlitos y Patricia per a la PINYA va ser organitzar el "Dia Sense Pantalles" que, com el seu nom indica, va consistir en apagar mòbils, tauletes i ordinadors per parlar, llegir, escoltar discos i respondre les preguntes dels visitants al tema: Poden les idees canviar el món?


Info 160 01 intern Pinya4- Centre Cívic Can Castelló

L'aportació d'aquest centre cívic membre de B+S va ser treballar el tema del malbaratament alimentari a través de l'exposició "Amb el menjar no s'hi juga" de la Xarxa de Consum Solidari.

- Coordinadora de l'Aplec d'Agricultura Urbana
Info 160 01 intern Pinya5La cooperativa Tarpuna, en col·laboració amb nombroses entitats socials i ambientals, ha organitzat la segona edició de l'Aplec d'Agricultura Urbana, que enguany s'ha sumat a la PINYA. La jornada tenia l'objectiu d'aprofundir sobre l'agricultura urbana donant una especial importància a la seva component social.-
Il·lustraciència
Info 160 01 intern PinyaJuntament amb l'agrupació Art En Massa es va organitzar una acció d'art urbà que consistia en pintar un mural amb ocells autòctons. L'activitat va tenir lloc al Parc de les Tres Xemenies de Barcelona i van participar-hi unes 20 persones. + informació.

Consulteu totes les activitats al web de la PINYA.