02 - Energia

Butlletí: 

COMENÇA LA SETMANA DE L'ENERGIA

Del 15 al 19 de juny se celebra la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, una campanya de conscienciació en relació a l'estalvi i l'eficiència energètica. Participeu al concurs fotogràfic, consulteu els recursos i compartiu-los a les xarxes socials!

A Catalunya col·laboren en l'organització de la Setmana de l'Energia l'Institut Català d'Energia, les quatre diputacions, la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona.
Amb el mateix lema que en edicions anteriors “Quan parlem d'estalviar energia i diners, tu tens la paraula”, es vol fer arribar un missatge de sensibilització que relaciona els bons hàbits de consum energètic amb l'estalvi. Les activitats infantils i familiars, els tallers per a adults, les exposicions, i la resta de recursos que s'ofereixen volen incidir en el dia a dia, per mostrar que l'estalvi d'energia i de diners són a les nostres mans.
Us animem a participar al concurs fotogràfic a Instagram "Comparteix la Setmana de l'Energia".
Tota la informació al web de la Setmana de l'Energia.
 
Info 160 02 Energia
 

Saps què és un Ateneu de Fabricació? T'agrada aprendre, ets creatiu, et mouen valors com el treball cooperatiu i la innovació social i vols ser protagonista d'una gran aventura, el proper 7 de maig estàs convidat a conèixer l'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol.