08 - NousSignants

Butlletí: 

NOUS SIGNANTS A LA XARXA

Dues consultories i un estudi de disseny ben especial són les noves incorporacions a la xarxa. Donem la benvinguda a Inèdit Innovació per a la Sostenibilitat, La Casa de Carlota i Marcel Gómez Consultoria Ambiental.

 

logo ineditInèdit Innovació per a la Sostenibilitat


La missió d'Inèdit és enfortir la competitivitat dels seus clients mitjançant la incorporació de la sostenibilitat com un element diferenciador. Mitjançant la recerca aplicada en el camp de la sostenibilitat i la prevenció ambiental, ofereixen serveis d'ecodisseny i ecoinnovació i apliquen eines de quantificació de la sostenibilitat en productes, processos i sistemes.

La Casa de Carlota
logo carlota
La Casa de Carlota és un estudi de disseny en el qual els creatius són persones supercapacitades, amb la síndrome de Down, autisme, discapacitat intel·lectual i joves estudiants i dissenyadors sèniors.


Marcel Gómez Consultoria Ambiental


logo marcelConsultoria especialitzada en serveis d'Eficiència Energètica i Anàlisi del Cicle de Vida. Proporcionen solucions a mida per a la implementació, desenvolupament i posada en marxa de polítiques i mesures que optimitzen el consum energètic i mesurament d'impactes en base a l'ACV. La seva missió és la millora de la comunicació i rendiment ambiental d'empreses, productes i persones.
 

Saps què és un Ateneu de Fabricació? T'agrada aprendre, ets creatiu, et mouen valors com el treball cooperatiu i la innovació social i vols ser protagonista d'una gran aventura, el proper 7 de maig estàs convidat a conèixer l'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol.