Info163

Dimarts, 7 juliol, 2015

23 Juliol 2015

UNA ALTRA FORMA DE FER TURISME

En l'època estival molts de nosaltres acostumem a fer turisme, per això us recomanem algunes opcions per compartir transport, cercar allotjament, transportar equipatge, viure experiències úniques amb gent local i conèixer l'autèntica gastronomia dels indrets de visitem.

02 - JornadesEA

BARCELONA ACULL LES JORNADES PANEUROPEES D'EDUCACIÓ AMBIENTAL

Els dies 1 i 2 d'octubre se celebrarà a Barcelona la 3a edició de les Jornades Paneuropees d'Educació Ambiental cap a la Sostenibilitat, un important fòrum de discussió entre institucions europees, governs, societat civil i grups d'interès en educació ambiental. Fins el 31 de juliol  podeu enviar les vostres comunicacions.

03 - PlaBuits

PRORROGAT EL TERMINI PER FER PROPOSTES AL PLA BUITS

Us informem que el termini de lliurament de propostes a la segona edició del programa municipal Pla de Buits Urbans amb Implicació Territorial i Social s'ha ampliat al 26 d'octubre.

04 - Ajuts

AJUTS I PREMIS

El Premi Escoles Verdes i la iniciativa “Les idees es mouen” són ajuts adreçats al sector educatiu. D'altra banda, la Generalitat atorga els Cupons d'Innovació per finançar la contractació de serveis d'ecoinnovació.

05 - SDEA

EL TURISME SOSTENIBLE A L'SDEA

El 27 de setembre és el Dia Mundial del Turisme, enguany sota el lema "Mil milions de turistes, mil milions d'oportunitats". El Servei de Documentació d'Educació Ambiental us recomana algunes lectures sobre aquesta temàtica.

06 - Pont

ES PRESENTA EL PONT ALIMENTARI

Una vintena d'entitats i empreses s'han posat d'acord per aprofitar els excedents del sector de la restauració i del comerç d'aliments al detall. El Pont Alimentari pretén reduir el malbaratament i potenciar la solidaritat. Us expliquem els detalls!

08 - Accions

MÉS ACCIONS DE LA XARXA B+S

BIOHABITA!, Comissions Obreres, El Mitjó Desaparellat, la Fundació IReS i la Universitat Autònoma de Barcelona han fet públiques algunes accions per la sostenibilitat.