Info164

Dimarts, 7 juliol, 2015

3 Setembre 2015

COMPROMÍS DE BARCELONA PEL CLIMA

Del 30 de novembre a l'11 de desembre París acollirà la 21a conferència de les Nacions Unides sobre canvi climàtic (COP21). L'Ajuntament de Barcelona en vol fer ocasió per posar de manifest el compromís de la ciutat davant el canvi climàtic, de la mà de la xarxa B+S.

DESMATERIALITZACIÓ, FER MÉS AMB MENYS

Ja s'està preparant la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que tindrà lloc del 21 al 29 de novembre. Podeu participar al seminari que s'organitza a Barcelona el proper 29 de setembre, on es presentarà l'acció comuna per al Dia Temàtic de la Prevenció.

NOU MAPA PER A LA RECERCA I LA INNOVACIÓ AMBIENTAL

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha presentat el Mapa d'actors de recerca i innovació ambiental de Catalunya, una eina que facilita el treball en xarxa i la transferència de coneixement científic en àmbits com el canvi climàtic, la biodiversitat, l'aigua o l'energia.

PREMIS I ALTRES CONVOCATÒRIES

Tornen els premis Ciències Ambientals i la convocatòria de projectes per al Festival Drap-Art 2015.

PREPARATS PER AL PARK(ING) DAY

El divendres 18 de setembre se celebra el Park(ing) Day a tot el món per 10è any consecutiu. A Barcelona, diversos membres de la xarxa se sumen a la iniciativa per transformar temporalment places d'aparcament en parcs, jardins i altres formes d'espai públic. No us ho perdeu!

RECERCA SOBRE ALIANCES PER LA SOSTENIBILITAT

Voleu col·laborar en una investigació de la Universitat de Waterloo? L'Escola de Medi Ambient, Empresa i Desenvolupament d'aquest centre ha escollit Barcelona + Sostenible com a cas d'estudi. Només cal que respongueu un qüestionari sobre les motivacions per formar part de la xarxa.

DONACIONS PER A LES ENTITATS AMBIENTALS

Des de l'Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya s'organitza una campanya per incentivar les donacions a les entitats ambientals, així com per donar-les a conèixer i millorar el seu reconeixement social. Participeu-hi!

NOUS MEMBRES DE LA XARXA

Estel de l'Alba, La Page Original i ROADA i són tres organitzacions que han passat a formar part de la xarxa Barcelona + Sostenible. Us animem a conèixer la seva tasca!