DESMATERIALITZACIÓ, FER MÉS AMB MENYS

Butlletí: 

Ja s'està preparant la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que tindrà lloc del 21 al 29 de novembre. Podeu participar al seminari que s'organitza a Barcelona el proper 29 de setembre, on es presentarà l'acció comuna per al Dia Temàtic de la Prevenció.

Torna la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, del 21 al 29 de novembre. Enguany l'eix temàtic central és la desmaterailització: utilitzar menys o gens de materials per obtenir funcionalitats similars.

L'Agència de Residus ha programat un seminari de preparació a Barcelona, que tindrà lloc el 29 de setembre, de 9.30 a 13 h, a l'Edifici del Vagó de la Diputació de Barcelona. En aquesta jornada es presentarà l'acció comuna a Europa, el Dia Temàtic de la Prevenció 2015, que porta el lema "Desmaterialització, fer més amb menys". + informació.
També es presentaran recursos, eines comunicatives específiques per sectors i experiències que promouen la desmaterialització de residus en dos grans àmbits: pas del producte al servei i l'ús de menys materials per aconseguir una funcionalitat similar.

Accediu al formulari d'inscripcions.

Info164 02 Prevencio intern