PREMIS I ALTRES CONVOCATÒRIES

Butlletí: 

Tornen els premis Ciències Ambientals i la convocatòria de projectes per al Festival Drap-Art 2015.


Premis Ciències Ambientals


El Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya i l'Associació Catalana de Ciències Ambientals convoquen aquests guardons, que tenen per objectiu donar a conèixer el paper del col·lectiu de les ciències ambientals, tant en les transformacions socials, econòmiques com  culturals del segle XXI.
S'estableixen quatre categories:

1. 'Projecte o treball de final d'estudis': estudiants universitaris de darrer curs dels estudis de Ciències Ambientals que imparteixen les universitats catalanes.

2. 'Activitat de recerca': estudiants dels programes oficials de postgrau (doctorat i màster), personal docent i d'investigació, vinculats a universitats, centres i instituts de recerca en l'àmbit del medi ambient i la sostenibilitat a Catalunya.

3. 'Iniciativa empresarial': empreses, emprenedors, organitzacions i entitats, amb seu social a Catalunya, que treballen en l'àmbit del medi ambient i la sostenibilitat.

4. 'Comunicació ambiental': ambientòlegs, entitats ecologistes, associacions, tècnics d'ajuntaments, consultories ambientals, centres d'educació ambiental i professionals de l'àmbit de la comunicació ambiental, que hagin dut a terme activitats orientades a la societat catalana.


Per inscriure-s'hi, cal omplir el formulari (disponible properament al web del Coamb) i fer arribar la candidatura a l'adreça de correu electrònic premisambientals@coamb.cat.


El termini per a l'enviament dels treballs finalitza el divendres 16 d'octubre de 2015 a les 23.59 hores.

Presentació de projectes al Drap-Art
Ja està oberta la convocatòria d'artistes per Drap-Art'15, el Festival Internacional de Reciclatge Artístic de Catalunya, que se celebrarà del 18 de desembre de 2015 al 3 de gener de 2016 al CCCB.
El termini de presentació de projectes finalitza el divendres 18 de setembre, inclòs.
+ informació.