PREPARATS PER AL PARK(ING) DAY

Butlletí: 

El divendres 18 de setembre se celebra el Park(ing) Day a tot el món per 10è any consecutiu. A Barcelona, diversos membres de la xarxa se sumen a la iniciativa per transformar temporalment places d'aparcament en parcs, jardins i altres formes d'espai públic. No us ho perdeu!

El Park(ing) Day és un esdeveniment anual que es realitza a més de 200 ciutats de tot el món, en el qual diverses entitats ambientals, d'arquitectura, artístiques, socials, veïnals i la ciutadania en general transformen places d'aparcament de cotxe en parcs, jardins i altres formes d'espai públic, amb l'objectiu de donar a conèixer la necessitat d'un nou model de ciutat.
Diverses organitzacions, algunes d'elles membres de la xarxa Barcelona + Sostenible, estan coordinant el Park (ing) Day Barcelona, que tindrà lloc divendres, 18 de setembre. Gràcies a la seva tasca, el passat mes de maig es van gestionar els permissos d'aparcament i ja es disposen de places habilitades per a aquesta acció conjunta.
Així doncs, si voleu participar com a entitat, heu de compartir alguna de les places d'aparcament previstes. També podeu participar com a persones voluntàries o bé a la gimcana. + informació.
Coneixeu les 55 entitats que hi participaran i les ubicacions (aproximades) en aquest 10è aniversari del Park(ing) Day.
Més informació i confirmació d'assistència a bcnparkingday@gmail.com.

#ParkingDayBarcelona15


Info164 05 PKD intern2       Info164 05 PKD intern3