Info166

Dimarts, 7 juliol, 2015

2 Octubre 2015

S'ENGEGA EL GRUP DE TREBALL D'ENERGIA I CANVI CLIMÀTIC

El passat 29 de setembre, més de 70 membres de Barcelona + Sostenible es van reunir per definir quins projectes cal prioritzar en els propers dos anys per fer front al canvi climàtic. Us convidem a conèixer les propostes i fer-hi aportacions al Fem Xarxing del 27 d'octubre.

LES ESCOLES + SOSTENIBLES DONEN LA BENVINGUDA AL CURS

El Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona acollirà el proper 8 d'octubre l'acte de signatura del curs 2015-2016, en què un centenar de centres de la xarxa Escoles + Sostenibles renoven l'adhesió al programa o bé s'incorporen per cop.

FEU VOSTRE EL CARRER!

Bicicletades, caminades i curses de transports són algunes de les activitats que s'organitzen en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que enguany se celebra de l'11 al 18 d'octubre.

CONCURSOS, PREMIS I ALTRES AJUTS

Consulteu les bases i els terminis de diverses convocatòries vigents: el concurs Pla Buits, el Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps i els Premis Ciències Ambientals.

ACTIVITATS PER COMENÇAR LA TARDOR

Activitats d'educació ambiental, exposicions, tallers de cosmètica i cuina saludables... La tardor comença amb un munt de propostes perquè no us quedeu de braços plegats!

LA TRANSFORMACIÓ COL·LABORATIVA

Del 19 al 21 de novembre se celebra el OuiShare Fest Barcelona, el primer esdeveniment professional dedicat exclusivament a l'economia col·laborativa en llengua hispana. Les inscripcions ja estan obertes.

L'ENTREVISTA DEL MES: ECOTRUI

Carme Viñeta: intentem escollir proveïdors que estiguin al tercer sector, que incorporin treballadors amb discapacitats.

NOUS MEMBRES A LA XARXA

L'Associació d'Estudiants Ferran Tallada, Bilboket, Coop Finance i Surkana han signat el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. Benvinguts a la xarxa!